söndag 27 maj 2007

Nu är den klar!


Först och främst ett litet collage av stäppsalvia (Salvia nemorosa) av okänd lavendelblå sort till alla mina mödrar av olika slag på Mors dag...

Och sedan till höjdpunkten. Har haft bilderna ett tag men i helgen såg jag den med egna ögon...solfångaren blev kanonfin (tidigare nämnd här och här)! Eller hur?






8 kommentarer:

Anonym sa...

Den blev verkligen fin! Ett riktigt smycke för trädgården men samtidigt funktionellt - gillar. :) Hela trädgården ser väldigt fin ut men den rundade rabatten runt trädet och hostorna....

Anonym sa...

Nästa år (listan är lång nu) så skall jag ha stäppsalvia, en härlig blå färg. Åh vad fin solfångaren är!!!! Vill också ha...

Anonym sa...

Nu återstår bara att tomatplantorna trivs gott i den fångade solen. I så fall kanske det kommer någon bild till sensommaren.

Gagga sa...

Så otroligt fint o välordnat!

Anonym sa...

Jättefint, älskar flätade grejor. Ska fläta ett staket runt min köksträdgård någon gång under sommaren. Vad har du använt för sorts träd att fläta av - pil eller ngt annat?

Anonym sa...

Det här måste vara norra europas bästa blogg! Du har inte funderat på att bli fotograf, webdesigner eller trädgårdsarkitekt?

Hoppas vi får träffa dig och R snart!
/A & M

Anna sa...

Karin A: Kul att du gillade den! Känns nästan som jag varit med och gjort den själv...var ju åtminstone med på planeringsstadiet...så lite stolt är jag men ska framföra dina lovord till de riktiga byggarna! :)
Tycker också att svärföräldrarnas trädgård är jättefin och är så lycklig för att jag får vara med och påta i jorden...trots att det då oftast handlar om att gräva upp plantor och ta med dem till någon av mina andra trädgårdar... ;)

Lotta: Stäppsalvia kan jag inte få nog av...finns i så fantastiskt fina nyanser...ska visa bilder framöver på fjolårets stora projekt i mors trädgård...Rosa Queen Elisabeth-rosor i ett hav av lavendelblå stäppsalvia. Blommade redan första sommaren oavbrutet, ska bli spännande och se hur fina de blir i år!

Svärmor: Tack för att du förser mig med så många fina bilder till bloggen! Längtar efter att få smaka på tomaterna!

Gagga: Är övertygad om att du och B är välkomna in på en kopp kaffe om ni är i krokarna runt Varberg någon gång!

Maloppa: Ja det är någon typ av pil, sälg eller vide (någon typ av Salix, vet inte vilken art)!

A&M: Vad roligt att ni tittat in! Saknar er också och hoppas att vi kan klämma in ett besök snart. Längtar efter att få se ert fina växthus, vinrankan och lukta på citronträdet! Och kanske känna lite på magen...;)

Anonym sa...

Hamnade på din blogg, fina bilder! Solfångaren ser superfin ut! Gillar.